Film & rörliga presentationer

Film och rörliga presentationer för webbsidor, sociala medier och YouTube har ökat explosionsartat. Inte konstigt, med tanke på vilka resultat den kan leverera och hur enkelt det är att publicera på sociala medier, webbsidor, Facebook och Youtube. Film och video konverterar också bäst av alla typer av innehåll på webben. Vi på Byrån Kommunikation har erfarenhet av att producera rörligt.

Produktfilm Rakza

Landslagsspelaren i bordtennis Mattias Karlsson förklarar skillnaden och ger råd i valet av gummi till pingisracketar i denna film. Byrån har filmat och redigerat. Erik Hellquist har ljussatt och även filmat en del. Sprids nu i sociala medier.

Produktpresentation för Yasaka i form av film för Rakza

Ydrenas Communications

Rickard Ydrenäs har stor sakkunskap om EU:s lagstiftningsprocesser och är specialiserad på EU-reglering av finansiella tjänster, bank, fond, pension & försäkring. Han har satsat på en egen filmkanal på YouTube där han löpande lägger upp intervjuer och filmer från sitt arbete i Bryssel.

Film för Ydrenas Communications
Film för TAIF Hockey

TAIF – Gametime

Som trogna sponsorer av TAIF Hockey kunde vi inte låta bli att göra en film som visas i Stiga Arena vid matchstart och i TAIF-TV. Vad tycker ni?

Film - presentation för Tranåsbostäder kring byggprojekt

Tranåsbostäder – byggprojekt

Tranåsbostäder vill visa vilka byggprojekt de driver och vad som är på gång. De gör det med en film som visualiseras både med foton, grafik och rörliga bilder över påbörjade projekt och områden som är under planering. Byrån har producerat filmen. Drönarklipp och foton är tagna av Erik Hellquist.

Filmen om Tranås

Det finns många sätt att visa upp en ort på. Vi valde att göra det på vårt sätt. Filmen har fått bra spridning i sociala medier och många visningar på Youtube. Dennis har tillsammans med fotograf Erik Hellquist ägnat sommaren 2016 åt att filma ett sextiotal olika filmklipp som sedan Dennis redigerat och satt musik till.

Produktpresentation för Yasaka i form av film för Rakza

Grafitti uppåt väggarna

Ungdomsverksamheten Epic i Tranås arrangerade 2015 en streetfestivalen– en gatufest med sköna beats, häftiga tricks och explosiv streetart. Byrån var med och dokumenterade de skickliga graffitikonstnärerna som kom från olika länder för att skapa konst i Tranås.

Film för Ydrenas Communications
Film för TAIF Hockey

Instruktionsfilmer Flisby

Filmer med tips och trix när det gäller sten till trädgården. Enkla instruktionsfilmer är ett bra sätt att skapa trafik till sin hemsida och på YouTube. Flisby – som säljer marksten och natursten både i egna butiker och via webben sprider sina filmer via blogg och sociala medier.

Film - presentation för Tranåsbostäder kring byggprojekt

TR Equipment

Byrån har producerat en företagspresentation och fyra produktpresentationer för TR Equipment. Besök deras YouTube kanal för att se dessa.

Har du en idé eller vill att vi står för filmidén?
Oavsett om du behöver rörlig grafik, en instruktionsfilm för YouTube eller en produktpresentation så har vi resurserna för det. Vi har producerat reportage, reklamfilm, instruktionsfilmer och gör animeringar. Vi kan hjälpa till med textmanus och att hitta rätt speakerröst. Kontakta oss så berättar vi mer!