Orio Årsredovisning 2019

Orio Årsredovisning 2019

Vi har uppdraget att producera årsredovisning och hållbarhetsrapport för Orio AB – ett bolag som främst säljer originaldelar till Saab-bilar men även erbjuder logistiktjänster.
NY Position

NY Position

Ny Position är ett företag vi har förmånen att under många år arbeta med. En önskan om uppdaterad grafisk profil  med tillhörande bildspråk utmynnade i ny design av en klassisk tryckt företagspresentation att lämna efter sig vid besök och en kampanj på stortavlor runt...
Runsven Hushållsel Förpackningar

Runsven Hushållsel Förpackningar

Vi har förmånen att arbeta med utformning av förpackningar till ÖoB’-butikernas produktsortiment. På uppdrag av Runsvengruppen har vi gjort ett omfattande arbete med nya förpackningar för Hushållsel, där det även ingått miljöfotografering.
Runsven Jul Förpackningar

Runsven Jul Förpackningar

Du som varit inne i en ÖoB-butik slås säkert av det stora utbudet av ljusslingor, julstjärnor och andra juldekorationer. Byrån har arbetat med utformningen av förpackningarna för dessa produkter.
Kawasaki

Kawasaki

Kawasaki Sverige marknadsför motorcyklar, off-road-maskiner samt tillbehör och reservdelar. Produkterna säljs via återförsäljare. Regelbundet görs DR-utskick med för försäljningsområdet aktuella återförsäljaren som avsändare. Byrån har producerat...