WEBB & DIGITALT

Vi på Byrån Kommunikation erbjuder tjänster inom webb och digitalt. Behöver din nuvarande hemsida ett lyft? Saknar den det innehåll som gör att besökaren väljer att stanna kvar på sidan och få svar på sina frågor? Vi skapar inte bara webbplatser – vi fyller dem med intressant och relevant innehåll både i form av texter, bilder och funktioner.

Tullpodden

Kan man göra en podd om tull? Javisst. Och då marknadsför men den via bl a en hemsida. Tullpodden ger svar på frågor om tull och handel mellan länder. Poddavsnitten finns på ett ljudfilsbibliotek på hemsidan men hittas också på iTunes och via Acast.

Webb och digitalt – Gunnels Hårdesign hemsida

Linds & Källmans

Ny hemsida för Linds & Källmans. Mycket fokus på att den ska se lika bra ut i mobilen som i datorn.

Webb och digitalt – G2 Brokonsult hemsida
Webb och digitalt – Fashion For You hemsida

Boxholm Dental

Dentallaboratoriet med placering i Boxholm som ligger i framkant och servar tandläkarkåren runt om i Sverige. Byrån har gjort en ny grafisk profil samt en ny hemsida.

Webb och digitalt – Happy Team hemsida Happy Or Not

Rostfritt & Smide

Ett välkänt företag i Tranås som gör allt inom plåtbearbetning. Vår tanke var att skapa en hemsida som ger företaget den rätta känslan och samtidigt bygga den på ett bra sätt för Google.

Trädesign

Företaget som gör allt från att tillverka platsbyggda kök och badrumsinredningar till specialbeställda möbler eller inredningar. Köken görs ofta exklusivt med inredning, bänkskivor och helt efter kundens önskemål. Hemsidan visar många fina kundreferenser för att ge inspiration till nya kunder. Kika gärna in där.

Webb och digitalt - Trädesign hemsida

Swetouch

Swetouch är länken mellan teknik och människor. Företaget utvecklar kundunika lösningar till industriapplikationer eller som delar av en produkt. Det kan gälla allt från tangentbordslösningar till displayer samt även kapslingar med tillbehör. På sin webbsida visar företaget upp exempel på kundanpassningar som kan inspirera till utveckling av nya produkter. Ta en titt här.

Webb och digitalt - Swetouch hemsida
Webb och digitalt – Fashion For You hemsida

Fashion For You

Företaget jobbar med två populära varumärken för att erbjuda en bra mix av bas, trend och design. Med Time to be a Woman och Hillevi of Sweden ska du som kvinna kunna hitta kläder med bra passform för alla veckans dagar. Besök hemsidan.

Webb och digitalt – Happy Team hemsida Happy Or Not

Happy Team

Marknadsför och utvecklar HappyOrNot i Sverige. De innovativa ”Smiley-terminalerna” samlar in feedback och är marknadsledande i fråga om ögonblicklig rapportering. Överskådliga rapporter blir ett viktigt verktyg för att få nöjda kunder och medarbetare! Besök gärna hemsidan.

Gunnels Hårdesign

Fixa håret eller skägget? Gunnels Hårdesign, en av Tranås största frisersalonger klarar det mesta. På nya hemsidan presenteras de skickliga frisörerna och du får information om olika behandlingar. Boka tid kan också göras via webben! Ta en titt!

Webb och digitalt – Gunnels Hårdesign hemsida

G2 Brokonsult

G2 Brokonsult är en entreprenadkonsult med mångårig erfarenhet av att både leda och projektera bygg- och anläggningsarbeten inom bro, väg och mark. Byrån gjorde en enkel sida för att beskriva de olika tjänsterna. Besök sidan.

Webb och digitalt – G2 Brokonsult hemsida
Webb och digitalt – Flisby hemsida

Flisby

Flisbys hemsida vänder sig i huvudsak direkt till konsument. Här är tanken att kunden ska hitta mycket inspiration och kunskap för att lättare kunna bestämma sig. Och när man är redo kunna handla direkt i webbshopen eller i någon av de fem butikerna. Besök sidan här.

Webb och digitalt – Axess hundfolder hemsida

Axess Hundfoder

Ett välkänt varumärke som tillverkas av Arona Foderfabrik. Hela Axess-sortimentet presenteras på hemsidan, hitta närmaste Återförsäljare samt en funktion ”Köp 5 säckar och få den 6:e på köpet” för trogna kunder premierar återkommande köp. Gör gärna ett besök på hemsidan.

Användarvänlighet står i fokus när vi skapar webbplatser. Vi utvecklar websidor med besökaren i fokus. Oavsett om du som kund har behov av en enkel websida vars främsta syfte är att kortfattat och enkelt visa upp din verksamhet eller en mer omfattade webb med olika funktioner.

Mobilanpassade sidor är numera en självklarhet. Att websidor är responsiva tar man numera för givet. På det sättet ser din hemsida eller webbshop alltid bra ut och ger dina besökare en upplevelse – oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Grundläggande sökoptimering (SEO) är också en självklarhet. När vi tillsammans med dig som kund fyller webbplatsen så anpassar vi alltid innehållet så att sökbarheten blir så korrekt som möjligt. Den hårda konkurrensen idag om besökarna på nätet gör att det ibland kan krävas mer resurser än grundläggande SEO för att hamna högt upp i Googles träfflistor. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördjupad sökordsoptimering.

Kraftfulla och användarvänliga verktyg inom webb och digitalt. WordPress är det verktyg vi vanligen utvecklar websidor med. Det är flexibelt och kraftfullt men också superenkelt att administrera. Flexibiliteten i WordPress gör det också möjligt att integrera e-handelslösningar, sociala medier, bokningssystem och lösenordsskyddade medlemssidor på din hemsida. Och du uppdaterar, bloggar samt håller koll via telefon, internet eller platta. Genom våra samarbetspartners kan vi även utveckla sidor i andra verktyg, tex .NET och asp.

Webhandel. Vill du sälja på nätet? Vi har erfarenhet av att driva e-handelsprojekt både i WordPress (Woocommerce) och specialutvecklade i asp.

Nyhetsbrev kan vara ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg inom webb och digitalt. För vissa branscher & marknader där det finns en väldefinierad målgrupp fungerar digitala nyhetsbrev effektivt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Formulär och digitala blanketter. Vi på Byrån Kommunikation kan skapa sådana från grunden eller utifrån ett färdigt dokument som du själv har skapat.

POSTADRESS
Byrån Kommunikation
Box 310, 573 24 Tranås

KONTAKT
Susanne Berner 0760-13 00 50
Elisabeth Wilander 0760-13 00 53
Anna Karlsson 0760-13 00 54
Dennis Lindberg 0760-13 00 52

BESÖKSADRESS
Byrån Kommunikation
Storgatan 49A, 573 32 Tranås