WEBB & DIGITALT

Vi på Byrån Kommunikation erbjuder tjänster inom webb och digitalt. Behöver din nuvarande hemsida ett lyft? Saknar den det innehåll som gör att besökaren väljer att stanna kvar på sidan och få svar på sina frågor? Vi skapar inte bara webbplatser – vi fyller dem med intressant och relevant innehåll både i form av texter, bilder och funktioner.

JOFRAB TWS

En ny hemsida fylld med coola mopeder och elcyklar för JOFRAB TWS. Kanske dags för tonåringen att börja köra moppe? Eller funderar du på att lämna bilen hemma och köra mer miljövänligt till jobbet?

Webb och digitalt - Trädesign hemsida

Melin & Carlsson Hydraulic

På pappret tillverkar Melin & Carlsson hydraulcylindrar för mobila och industriella applikationer. I vardagen används de för att lyfta allt från schaktmassor till varulager – på truckar, lastbilar och entreprenadmaskiner. Kort sagt, i alla sammanhang där man förmedlar kraft. Det var dags för en omarbetning av företagets webplats.

 

Webb och digitalt - Swetouch hemsida
Webb och digitalt – Fashion For You hemsida

Tranåsbostäder

Med mobilen som utgångspunkt, eftersom hälften av dagens hemsidesbesökare kommer därifrån, har vi byggt om Tranåsbostäders hemsida. Vi har också skapat en annorlunda meny som du allt oftare ser numera. Nytt på sidan är också ett pedagogiskt  astighetssystem med serviceanmälan för alla kunder. Fotograf Erik Hellquist står för de flesta av alla fina bilder.

Webb och digitalt – Happy Team hemsida Happy Or Not

Watersystems

WSB Clean heter produkten som nu fått en egen webbplats. Minireningsverket marknadsförs och säljs av Watersystems som är ett systerföretag till det lokalt mer välkända Tranås Cementvarufabrik.

Gary Clothes

En av Tranås populära fristående butiker har fått en ny webbsida. Gary men&women med den personliga servicen och de ledande varumärkena. Erik Hellquist har fotat fina bilder från butiken som lockar till ett besök. Måste upplevas på plats!

Webb och digitalt – Gunnels Hårdesign hemsida

Linds & Källmans

Ny hemsida för Linds & Källmans. Mycket fokus på att den ska se lika bra ut i mobilen som i datorn.

Webb och digitalt – G2 Brokonsult hemsida
Webb och digitalt – Fashion For You hemsida

Euroform

Euroform Group utvecklar, tillverkar och monterar plastsystem. Gruppen består av 2 bolag – Euroform, med plasttillverkning i Tranås och stark inriktning mot automotivebranschen samt Medipharm verksam inom medicintekniska branschen och tillverkning i Motala. Byrån har tagit fram företagens båda nya websidor.

Webb och digitalt – Happy Team hemsida Happy Or Not

Rostfritt & Smide

Ett välkänt företag i Tranås som gör allt inom plåtbearbetning. Vår tanke var att skapa en hemsida som ger företaget den rätta känslan och samtidigt bygga den på ett bra sätt för Google.

Mattias Bygg

Första intrycket är viktigt. Även för ett byggföretag. Lägger du dessutom lite tid på budskapet så kan resultatet bli bra. Lotta Fischerström har skrivit texter och Byrån formgett och producerat sidan.

Webb och digitalt - Trädesign hemsida

Swetouch

Swetouch är länken mellan teknik och människor. Företaget utvecklar kundunika lösningar till industriapplikationer eller som delar av en produkt. Det kan gälla allt från tangentbordslösningar till displayer samt även kapslingar med tillbehör. På sin webbsida visar företaget upp exempel på kundanpassningar som kan inspirera till utveckling av nya produkter.

Webb och digitalt - Swetouch hemsida
Webb och digitalt – Fashion For You hemsida

Motala Hissar

Largest inside. Smallest outside. Motala Hissar, en del av Kone-gruppen, är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med plats. Byrån fick i uppdrag att producera företagets nya hemsida.

 

Webb och digitalt – Happy Team hemsida Happy Or Not

Happy Team

Marknadsför och utvecklar HappyOrNot i Sverige. De innovativa ”Smiley-terminalerna” samlar in feedback och är marknadsledande i fråga om ögonblicklig rapportering. Överskådliga rapporter blir ett viktigt verktyg för att få nöjda kunder och medarbetare! Besök gärna hemsidan.

Gunnels Hårdesign

Fixa håret eller skägget? Gunnels Hårdesign, en av Tranås största frisersalonger klarar det mesta. På nya hemsidan presenteras de skickliga frisörerna och du får information om olika behandlingar. Boka tid kan också göras via webben! Ta en titt!

Webb och digitalt – Gunnels Hårdesign hemsida

Sommenbygdens Folkhögskola

Det var dags för webbplats för Sommenbygdens Folkhögskola. Ett utvecklat kursutbud krävde förnyad struktur, förändrad navigering och bättre sökfunktion. Nu är skolan redo för en ny kurshöst.

 

Webb och digitalt – G2 Brokonsult hemsida
Webb och digitalt – Flisby hemsida

Flisby

Flisbys hemsida vänder sig i huvudsak direkt till konsument. Här är tanken att kunden ska hitta mycket inspiration och kunskap för att lättare kunna bestämma sig. Och när man är redo kunna handla direkt i webbshopen eller i någon av de fem butikerna. Besök sidan här.

Webb och digitalt – Axess hundfolder hemsida

Tullpodden

Kan man göra en podd om tull? Javisst. Och då marknadsför men den via bl a en hemsida. Tullpodden ger svar på frågor om tull och handel mellan länder. Poddavsnitten finns på ett ljudfilsbibliotek på hemsidan men hittas också på iTunes och via Acast.

Användarvänlighet står i fokus när vi skapar webbplatser. Vi utvecklar websidor med besökaren i fokus. Oavsett om du som kund har behov av en enkel websida vars främsta syfte är att kortfattat och enkelt visa upp din verksamhet eller en mer omfattade webb med olika funktioner.

Mobilanpassade sidor är numera en självklarhet. Att websidor är responsiva tar man numera för givet. På det sättet ser din hemsida eller webbshop alltid bra ut och ger dina besökare en upplevelse – oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Grundläggande sökoptimering (SEO) är också en självklarhet. När vi tillsammans med dig som kund fyller webbplatsen så anpassar vi alltid innehållet så att sökbarheten blir så korrekt som möjligt. Den hårda konkurrensen idag om besökarna på nätet gör att det ibland kan krävas mer resurser än grundläggande SEO för att hamna högt upp i Googles träfflistor. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördjupad sökordsoptimering.

Kraftfulla och användarvänliga verktyg inom webb och digitalt. WordPress är det verktyg vi vanligen utvecklar websidor med. Det är flexibelt och kraftfullt men också superenkelt att administrera. Flexibiliteten i WordPress gör det också möjligt att integrera e-handelslösningar, sociala medier, bokningssystem och lösenordsskyddade medlemssidor på din hemsida. Och du uppdaterar, bloggar samt håller koll via telefon, internet eller platta. Genom våra samarbetspartners kan vi även utveckla sidor i andra verktyg, tex .NET och asp.

Webhandel. Vill du sälja på nätet? Vi har erfarenhet av att driva e-handelsprojekt både i WordPress (Woocommerce) och specialutvecklade i asp.

Nyhetsbrev kan vara ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg inom webb och digitalt. För vissa branscher & marknader där det finns en väldefinierad målgrupp fungerar digitala nyhetsbrev effektivt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Formulär och digitala blanketter. Vi på Byrån Kommunikation kan skapa sådana från grunden eller utifrån ett färdigt dokument som du själv har skapat.